Sportunan Aurinkolautat

Kulttuuri- ja juhlaristeilyt Tuusulanjärvellä

Sportunan Aurinkolautat

M/S Venny & M/S Aino

Aurinkolauttamme ovat kahdelletoista henkilölle suunniteltuja terassilauttoja, joiden kannelta on mukava katsella maisemia, kuunnella oppaidemme tarinoita tai juhlia. 

Lautoissamme on määräysten mukaiset turvavarusteet, terassikalusteet kahdelletoista henkilölle sekä äänentoistolaitteet. 

Lautallemme voitte tilata juomat ja ruoat Hotelli Gustavelundista, tai tuoda itse. 

Soita ja kysy lisätietoja!

 

Kulttuuriristeilyt

Kulttuuriristeilyillä kuulet kiehtovia tarinoita ja musiikkia Tuusulanjärven värikkäästä kulttuurihistoriasta Aleksis Kivestä Sibeliukseen. Risteily kestää valintasi mukaan joko 1h tai 2h ja kohteet jotka kierretään ovat mm. Fjällbon ranta, Sarvikallio, Onnela, Lottamuseo ja Halosenniemi. 

 

 Hinta: 550€ / noin 3 h

Juhlaristeilyt

Onko merkkipäivät tai polttarit tulossa? Sportuna tarjoaa teille upean juhlakokemuksen Tuusulanjärvellä. Voit tuoda omat virvokkeet ja eväät risteilylle, tai tilata Hotelli Gustavelundista esimerkiksi Tapas-tarjoilun juomineen. 

 

Hinta:  200€ / 1h        300€/2h     Pidemmät risteilyt sopimalla!

Tyky-risteilyt

Työhyvinvointi on jokaiselle yritykselle tärkeää! Me voimme räätälöidä risteilyn juuri sinun tarpeillesi. Meiltä onnistuu esimerkiksi risteily Tuusulasta Järvenpäähän ja pyörillä takaisin kulttuurikohteita käyden. 

 

Hinta: Sopimuksen mukaan